Ga naar de inhoud

Nûby™ reporters zijn mama's en papa's met een leuke blog die steeds op zoek zijn naar het beste voor hun kleintjes. 
Ze testen onze Nûby™ producten uitvoerig en delen hun bevindingen op hun blog. 

Wij stellen met trots deze reporters voor:

 

placeholder

Ester Depret

Ester is mama van Jules en Alixe. Ze neemt je via haar blog mee in haar vrolijk, doch hectische leven als fulltime werkende moeder. Ester geeft haar mening over borstvoeding, de zoektocht naar een goede kleuterschool en tips voor peuterrecepten.

placeholder

Cookies and the monster

Karen en haar knap, lief monstertje Daan veroveren Instagram met hun mooie foto's. Daarnaast wil Karen met haar blog mama’s inspireren, meningen delen, reviews en tips geven. Een echte no-nonsens mamablog waar je alles op kan vinden.

placeholder

The Daily Max

Wat Max het liefst doet, is schrijven. Op haar blog kan je lezen over haar leven en wat haar zoal bezighoudt: haar zoon Julius, mindfulness, persoonlijke verhalen, budgetrecepten,...  

placeholder

What's on Mama's Mind?

What's on mama's mind? Nou, een hele hoop! Mama Kim schrijft over webshops, producten, recepten, kidsfashion, uitstapjes met kinderen en nog veel meer. 

placeholder

Meisje Eigenwijsje

Nicole is mama van Fay. Ze kenden een rotte start maar pakken het leventje nu lekker op en genieten we van alle mooie (grote en kleine) dingen die het leven brengt. Daarover vertelt ze graag op haar blog.
placeholder

Mama Kletst

Joyce is mama van Luuk en verwacht heel binnenkort een tweede zoon! Ze schrijft graag over persoonlijke ervaringen uit het dagelijks leven om daar andere moeders mee tot steun te zijn. De inspiratie die voortvloeit uit haar creativiteit deelt ze graag op haar blog.
placeholder

Blogmama

Blogmama woont samen met haar vriend en dochter in het gezellige Arnhem. Ze haalt haar bloginspiratie bij het overweldigende assortiment aan baby- en kinderspullen in winkels en op webshops.
placeholder

Little Wonderworld

Manon en Bibian zijn twee beste vriendinnen. Bibian is mama van een zoon, River en een dochter, Novelle. Manon is mama van een zoontje, Nilo. Ze bloggen graag over het moeder zijn en vinden het leuk video"s te maken.
placeholder

Mamaliefde

Linda is gelukkig getrouwd en moeder van een koningskoppel dat bestaat uit een self-proclaimed princess van juni 2012 en een onderzoekende zoon van november 2013. Ze schrijft onder andere graag over opvoeding, activiteiten, knutsels en recepten.
placeholder

Glim.org

Priscilla is de stay at home mom van Casper en Calista en al een eeuwigheid het vriendinnetje van Martijn. Ze is een mamablogger die haar gewone leventje heel erg fijn vindt, en dat is nu juist waar ze over schrijft. Een blog over haar, en vooral hun, leven in al zijn normaligheid.
placeholder

Elise's Blog

Elise is mama van Hayley en Hayden. Ze wil haar verhalen delen met haar lezers, informatie overbrengen en vooral anderen aan het denken zetten. Ze wil geen ideaal leventje neerzetten, ook haar leven kent dieptepunten. Al blogt ze natuurlijk liever over de leuke dingen in het leven.
placeholder

Moonoloog

Monique is mama van Lise. Ze houdt je via haar blog op de hoogte van alles wat met het moederschap te maken heeft, en over wat hippe moeders van nu interesseert.

Zelf mama blogger worden

Heb je zelf een blog, of een succesvolle Snapchat, of Instagram account waar het ouderschap of je kinderen centraal staan? Sta je te popelen om zelf Nûby Reporter te worden? Laat dan hier jouw gegevens na.

 

Schrijf je hier in

 

 

<< Ga Terug