Als ouder voed je je baby met liefde en warmte. Het moment van het flesje is er dan ook een om te koesteren. Eens je kindje 6 of 7 maanden is, begint er voor hem een nieuwe fase: hij is klaar om uit een beker te leren drinken. Vraag je je af welke beker het beste bij je kindje past? Om iedere ontwikkelingsfase goed te ondersteunen stelt Nûby™ voor elke leeftijd een aangepaste beker voor. Ontdek de bekers in ons productgamma.

Leren drinken met handvatten - 6m+

De overgang van fles naar eerste beker gaat vlot dankzij de zachte tuit van deze beker. De handvatten laten je baby toe de fles zelfstandig vast te houden. Vanaf 6 maanden mag je deze beker aan je kindje aanbieden.

Leren drinken zonder handvatten

Wanneer je deugniet klaar is voor een beker zonder handvatten hangt af van kind tot kind. Het is aangeraden om vanaf 9 maanden zo’n beker met zachte drinktuit aan te bieden, zo leert je kindje geleidelijk aan wennen aan de tuit. Hoe langer je hiermee wacht, hoe moeilijker het wordt voor je kind.

Leren drinken met een rietje - 12m+

Door te drinken met een rietje verleert uw kind de reflex om te zuigen aan een fles. Eens hij 12 maanden is, kan hij deze uitdaging aan! Om het antilekrietje te beschermen tegen vuil is er bijvoorbeeld de uniek ontworpen en makkelijk te gebruiken flip top-cover aan de Flip-It™-beker. Kleine kinderen vinden de eerste kennismaking met een rietje vaak niet gemakkelijk, het helpt om eerst eens te oefenen met een rietje in een glas.