Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

In de zoektocht naar de juiste en vertrouwde fopspeen voor jouw kleintje zoek je naar een exemplaar die jouw baby liefst een comfortabel en rustgevend gevoel geeft. Om tijdens de eerste maanden perfect in te spelen op de natuurlijke zuigreflex en om dat zuigen verder te stimuleren, raden wij bij Nûby™ de Natural Flex™ fopspeen aan.

 

Wat maakt de Natural Flex™ fopspeen zo speciaal?

Het unieke systeem van de Natural Flex™ fopspeen laat de kersvormige speen toe om op een natuurlijke manier mee te bewegen. Net zoals een tepel dat zou doen tijdens de borstvoeding. Hierdoor is dit de uitgelezen fopspeen om te gebruiken tijdens de periode van het borstvoeden.

Deze identieke naboosting van de natuurlijke beweging van moeders tepel tijdens het voeden, zorgt voor rust en comfort bij de baby. Niets is immers zo kalmerend als moeders borst. Bovendien is de fopspeen gemaakt van 100% silicone, waardoor ze zacht is voor het gevoelige gehemelte van het kind. De Natural Flex™ fopspeen heb je in twee maten. Eentje voor pasgeborenen tot 6 maanden en voor baby's van 6 tot 18 maanden.

 

In een notendop: 

• De flexibele speen beweegt zoals moeders’ borst tijdens het voeden
• Ideaal voor tijdens de borstvoedingsperiode
• Nopjes op het schild zorgen voor een betere luchtcirculatie
• Kersvormige speen
• 100% uit silicone

Ontdek meer over de Natural Flex™-fopspenen op de productpagina.