Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nûby-zakjes voor 250 Kids in Action

Nûby-zakjes voor 250 Kids in Action
Nûby™ helpt kinderen uit de bijzondere jeugdzorg

Rotaract & Nûby helpen jongeren uit de bijzondere jeugdzorg

 

 

Op  paasmaandag 28/03/2016 beleefden 250 kinderen uit instellingen, bijzondere jeugdzorg of met een moeilijke thuissituatie, een fantastische dag aan zee! Een 300-tal Rotaracters uit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen organiseerden de ‘Kids in Action’-dag, een dag gevuld met sport, spel en dans!

De Nûby SporttasjesDe Rotaract is een serviceclub voor jongeren tussen 18 en 30 jaar, die zich dicht bij huis willen inzetten voor mensen die het iets moeilijker hebben. Een speeldag zoals ‘Kids in Action’ past perfect in dat plaatje. Het Hazebeek sportpark in Oostduinkerke stond ter beschikking als locatie voor deze spetterende dag, waar de kinderen werden ondergedompeld in de wereld van de superhelden.

Het concept is elk jaar hetzelfde, een hele dag vol spel en plezier, aangevuld met een lekker ontbijt, lunch, een vieruurtje en een goodiebag. Nûby™ zorgde met veel plezier voor die goodiebag! Alle kindjes kregen een fun en duurzaam rugzakje met de dieren uit de Nûby™-familie mee. De honderden lachende kindergezichten op het einde van de dag waren de mooiste beloning voor alle geleverde inspanningen!