Ga naar de inhoud

Speelgoed voor in bad voor elke leeftijd

Wat is badtijd een heerlijk speelmoment! Het ideale moment voor je kindje om nog meer nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Ook met speelgoed voor in bad is Nûby™ er voor iedere stap in de ontwikkeling van jouw kleine spruit. Maar, welk kleurrijk badspeeltje past eigenlijk het best bij wat je kleintje al kan? 

 

Speelgoed voor in bad

Welk badspeelgoed past bij je kindje?

 

 
0m+

Eerste Badspeeltje

Voor een eerste badspeeltje is het belangrijk dat deze uit zachte, knijpbare materialen is gemaakt die veilig en fijn zijn voor de baby om vast te houden.

 

Neem nu deze vrolijke badeend! Het eendje heeft een warmtegevoelige sensor onderaan die aantoont wanneer het water te warm is.

Gele Badeend
 
  6m+

Schip Ahoy! 

Krijgt je baby steeds meer fantasie en zin om te spelen met alles wat hij of zij te pakken kan krijgen? Figuren die water spuiten of drijvend badspeelgoed zijn de ideale opvolger van de klassieke badeend.

 

Deze kleurrijke bootjes drijven op het wateroppervlak en spuiten water als je erin knijpt. Uren badplezier verzekerd!

Bootje voor in bad
 
12m+

Maan Roos vis

Begint je grote meid of jongen vormen te herkennen? De badletters en -cijfers kleven makkelijk tegen de badwand om leuke creaties mee te maken!

 

De 36 letters en cijfers drijven en zijn gemaakt uit zacht materiaal.

tempalte timeline test
 
  18m+

mikken en raak! 

Rond z'n eerste verjaardag kent de behendigheid van jouw kindje een snelle vooruitgang. Geen enkele uitdaging gaat hij of zij nog uit de weg. Figuurtjes uit bad vissen met een netje of kleurrijke ringen rond de tentakels van een octopus gooien,... de pret in bad is niet meer te bederven!

 

Deze vrolijke octopus drijft rond in bad en daagt je kindje uit de kleurrijke ringen rond z'n tentakels te werpen. Dit speeltje helpt bij de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie en stimuleert de zintuigen door middel van spel.

Octopus badspeelgoed
 
36m+

Picasso in Bad

Jouw kleine kunstenaar wil maar al te graag overal z’n mooie creaties oefenen. Met de vijf kleurtjes van de badkrijtjes wordt zelfs badtijd een moment om zich creatief uit te leven.

 

Geen paniek, ze zijn heel makkelijk af te wassen.

badkrijtjes

Psst...
Ben je benieuwd naar meer speelgoed voor in bad?

Neem eens een kijkje op onze productpagina.